Klä av dig

tjo bre, har inte haft en dator vid mig på en vecka så nu kan jag göra ett litet snabbt inlägg till er och jag tänkte berätta lite om min dag. Jag kan börja med att jag ska sova hos min älskling sandra idag peace out, jag har faktiskt inte gjort något speciellt idag jag har bara chillat med vänner osv inte så jävla intressant men i alla fall jag var med Musse, Sandra, Sara, och Camila sen träffade jag Musse och Sandra grabbar från orminge kriminellt shit och nu sitter jag här och skriver till er. Har inget mer att skriva så Bajs. 

Ja, jag var Fjorrä?..


helt förstörd

Jag är helt förstörd, kom hem 10 på morgonen idag helt död och trött vart ute ett helt dygn jag orkar inte mer + att jag har min mens så jag känner mig verkligen toppen gald just nu...Ska nog ta ett bad och basta och äta och sova jag behöver nog 35timmars softande bara annars kommer jag dö och om jag dör så blir det inte så kul och en sak ska jag säga till er, det är inte kul att vara ute ett helt dygn man kommer hem helt förstörd ful äcklig snuskig osv världen helt enkelt går typ under ..(så känner jag i alla fall)..
ååh ångrar att jag lagt ner så mycket tid på att vara ute man blir heeeeelt slut/off. Ciao 

Söndag

Hejsan svejsan allihopa nu ligger jag här i min säng och skriver lite snabbt till er och jag tänkte berätta lite hur min dag ungefär kommer att se ut. Jag och några andra ska dra till Gustavsberg och träffa några andra och bara mysa galet eller så ska jag till Flatenbadet med kelly och några andra, Detta är verkligen ett jobbigt läge men selina fixar allt! Jag kommer nog skriva ett till inlägg lite senare vi får se hur det blir men är nästan 100% säker på att jag kommer skriva ett till inlägg, Ciao! 

Fredag den 13de

Det regnar och blixtrar det kan fan inte bli värre, jag som tänkte precis gå ut och träffa någon men nej nej så blev det inte. Sommaren håller på att försvinna helt vad i helvete jag måste få åka utomlands fortare en fort, för det här går inte Sveriges väder är helt fucked up man kan typ inte lita på väderprognosen för att om dom säger att det ska bli soligt då blir det regn och sen tvärt om. Jag kommer nog sitta hela dagen hemma och bara kolla ut genom fönstret och bara tjura, that's me. 

Palla

hej hej!, nu har jag och min vän Daniella fixat min blogg. Men som ni ser finns det några slarv fel som jag dock inte pallar att fixa så jag kommer fixa don mer imorgon. Annars ska jag ut i den friska fulften å ba chilla.

Tjena

heeejj jag är selinas bästa kompis hon älskar bara så att ni vet. 
klicka på bilden så kommer ni in på min blogg

Renovering pågås

Tjo bre, idag är det dags att byta header för att jag har tröttnar på den jag har nu och jag kanske kommer renovera hela bloggen, vi frå se

hemma

Det har varit en galen helg, kom hem nu och bara tare lugnt. Jag har chillat i Orminge med Emilie min bästa vän asså älskar henne hon kommer alltid finnas där och jag kommer alltid finnas där för henne. Vi ska ut snart igen och träffa några och den här kvällen ska vara helt jävla lugn. Peace . 

sykos

Herre när skulle jorden gå under? Jag får sykos Justin Bieber kommer till Sverige och ska ha konsert...Vänta vänta lite nu alla fick reda på det idag och biljetterna är redan slut?! Det är helt jävla otroligt, jag är så jävla rädd just nu. Jag vill inte verka tönt men detta är farligt jag kan nästan svära på att någon eller några kommer att dö. Och varför jag tror att det här är extra farligt för oss i Sverige, något så här stort händer inte ofta och efter som biljetterna tog slut så jävla snabbt tänk er hur snabbt det kommer gå för någon att svimma eller dö D': Jag e fan rädd. hejdå.
 

Gahahahahahaha

Så jävla ful men ändå så jävla söööööt, jag har typ samma hår färg som denna skapelse btw... 

Min dag

Denna dag har varit både rolig och seg men i alla fall så sov jag hos Elina igår för att hon ska åka bort till Öland ett tag och en sak ska jag säga till er att jag klarar mig inte utan min under bara Elina! Efter det åkte jag hem och fixade mig för att jag skulle ha en liten familje träff och det var trevligt och kul, vi käkade thai mat och chitt chattade ett bra tag och efter det åkte jag hem igen med Mamma och broden min. Lilla jag gick ut igen och träffade några vid Nacka donken och bara segade galet så jag gick min väg (hem) igen. Och nu Ligger jag är i min sköna säng och bara slappar. 
                                             

förbannad

Publicerar dagens låt men den vill inte visa sig på bloggen så tha fuq?... Den kategorin kommer läggas ner ett tag för varje gång jag försöker så går det inte, sorry guys but shit happens :'( 

snabbt

tjo bror tillbaka från pappa. Ligger hemma hos mamma och degar som vanligt, Kom hem från pappa för några timmar sen och om jag ska vara ärlig så var det piss tråkigt hemma hos honom men han kan inte göra så mycket åt saken..Men i alla fall nu är jag hemma hos bästa mamma och kommer nog bara dega hemma hela dagen lång.

RSS 2.0