Kväälleeen

Sitter här med marre steff och marres mamma, vill sova är skit trött men de är bara att njuta på tills nästa dag kommer, vattenpipan är på det finns inget bättre att röka och bara snacka skit


Soft

Ska till födelsedags barnet nu skojsitt som fuck, den här kvällen kommer vi nog inte glömma. Det är varmt vi ska ha hög musik allt som kan få en ungdom att glöda! Hare så kul alla. Besos de la Cubana


Grattis min lilla Arab

Grattis mi Corazon 16år idag knaas tiden går snabbt känns som jag träffa dig igår men de var typ 3 år sen.. Nu ska jag berätta något du måste veta, Just du är den dära speciella personen som det inte finns många exemplar av sånna man inte hittar bara så där av en slump du gav mig tanken att jag är lyckligt lottad att jag fick en vän som du obeskrivligt skön du e din hora jag älskar dig för den du är marreparre!


'Den slags kärlek jag visar

Jag kan inte säga att jag har många vänner men jag kan säga att jag har många bekanta. Jag har inte den slags förmågan att bedöma hur jag är som vän men jag kan definitivt tänka på vad jag ska göra så att dom jag älskar lever ett bra liv. Jag själv vet att jag kanske inte är den duktigaste personen som gör allt bra men det är son jag är, Och de klart alla kan förändras om dom bara vill men i min värld så tycker inte jag att jag går över gränserna. Mitt liv är inte en dans på rosor just därför vill inte jag att ni ska gå på det vassa, Jag älskar er för mycket så jag säger upp vår vänskap. Det räcker med att höra det en gång, just jag gör det för eran skull. Tänk påre.

Fina grejor

Blir så himla glad av att se så fina saker..

-


-


Jag lär mig snabbt!

Ligger här i sängen nu och inte gör någonting eller jo jag har fixat en ny header! för er som inte vet vad det är, så är det bilden du har längst upp på bloggen själv så kallar jag den huvudet:) Jag är på nice humör för jag har pratat med mamma om en grej + att jag har börjat fatta med alla dom här redigeringsmallar osv osv...(y) super...

Dock kan jag berätta lite om hur min dag har sett ut!
Efter skolan åkte jag till forum och mötte Imen Amira och Miro där efter gick vi hem till mig och baka kladdkaka och kolla på film, Och om jag ska vara ärlig blev inte kakan topp notch för jag hörde fel på att man skulle sätta ugnen på 175° så jag satte ugnen på 275° hehe... MEN MEN de gick å äta.

fin fråga

Du får akta så ingen anser det vara stötande:)

Bloggresponse

Nu äre så här att jag kan vara lite forever alone så please fråga på!!!!!!!!!!!!!!

Bilder jag älskar'



-Hallå där


Menstruation

Mens är en grej som alla tjejer får, ska inte vara wikipedia just nu men till alla er som inte vet.
FUCKING BAJS JAG VILL BLI KILLE NU! så jävla jobbigt, så jäääääääääääävulskt jag vill bara gå och skjuta mig själv mensvärk stupid fucking shit äre, tack för mig de va allt jag ville komma med:)

-


Softar med elina

Chilllllaaaar, har inget och skriva om bara att jag har kul^^


Härlig morgon

Nu sitter jag här och kollar på step up2 med mina vänner vi chillar galet för att ladda till ikväll, har vibbar av att den kommer bli lyckad!


kul kul

Är i mitt rum och testar kläder med moa som mina kusiner har skickat fårn Kuba..haha komiskt inge fina kläder säger jag bara haha, är hos mamma nu skulle vara hos pappa men orkade inte åka till farsta så då kom jag hit till kära jarlaberg(y) super duper kul verkligen. Senare kanske vi drar och bastar är skit suuugen!
De var mitt skriver mer ikväll. puss.

Skolaa

Hejdå Farsta hej Johannes Petri Skola, skola igen då 'suuuuck' tydligen skulle vi åka och bada idag har inget att bada i så då antar jag väl att jag får slippa badandet (y) annars är det en helt vanlig dag ful som fan men de finns inget man kan göra bara se glad ut och leva dagen som den vore den sista!:)


Tralala

Hej alla Selina här. Dagen har varit suverän toppendag helt enkelt, jag har inte gjort något speciellt idag har vart i skola och flummat runt som vanligt kul(y) träffa kelly en stund och nu sitter jag hemma och kollar på Made:) skit kul. Och de var min lilla beskrivning av min dag!


Trött

Hejsan alla de va ett litet tag sen, lovet har varit skit kul men ändå samtidigt ganska lugnt. Men jag har spenderat den med massa olika underbara personer kärlek till er alla!
Nu sitter jag i bilen på väg hem ska nog bara softa eller vem vet...? de kanske blir lite partajz


Uppsala nästa

Laddat batterierna till Uppsala ska träffa hela familjen(y). Har tagit soft sen igår varit här i bagatorp med kompisar och systrarna kärlek, nu längtar jag tills jag är framme i Uppsala för att få träffa den mysigaste släkten man kan ha:)


RSS 2.0