+++


Sunday-

Nu var det söndag igen då och imorgon är det skola...Detta kanske låter lite fel men jag har nog varit hög hela veckan, för den bara flög förbi och jag kommer inte ihåg någonting från vad som har hänt det tog en dag och veckan var borta fy fan asså. Denna helg var keff men ändå bra, inget drama ingen stress bara chill och jag är inte direkt van med en chill helg det brukar alltid vara något stort eller drama aktigt som händer men denna helg som sagt var bara chill. Och just nu är jag duschad och avslappnad det är jävligt nice(y) och nu har jag inget mer att skriva om, haha och nu kom jag att tänka på att nästa alla inlägg slutar med att (men n har jag inget mer att skriva om) haha aja. Ciao.

Sexion d'Assult

 

Matida J'Darbo

 
Chilling hemma hos matida, har inget speciellt att skriva till er men vi ska nog börja dra oss mot skolan ;)
Uppdaterar senare Besos. 

(juste för er som inte vet vad kurage den hariga hunden är för filur)


BEN & FUCKING JERRY'S

Ligger här i soffan och kolla på kurage den hariga hunden med pappa, och medans käkar jag god jävla glass. Slå den bettan, nej men jag har haft en jätte mysig dag ska berätta lite för er. 
Först var jag och tog det bara soft i tippen med paloma sen kom pappa och hämtade mig, efter det åkte jag och pappa till farsta c och handlade lite (inget speciellt) däremot som ni kanske försod så handlade jag hårfärg och färgade mitt hår och resultatet blev helt ok för först måste jag vänja mig vid att ha mörkt hår har typ inte haft det på ett år...Men men... Nu har jag inte lust att skriva mer, lööv u ciiaaoo. 



Från orange hårig till mörk hårig (y)

Mitt hår kanske inte va orange men det var jätte ojämt och jätte fult.


Hur jag ser ut nu min vänner, inte så förtjust ire om jag ska va ärlig..men men..



Bracelets


de är bara kärlek-

 

Fuck idrott

Chillar ensam i skolan för min klass har idrott, anledningen för att jag inte är på idrotten är för att jag har en vana att glömma kläder(y) + att jag inte gillar idrottsläraren, han har fått mig att inte gilla honom det på något sätt. Och nu låter det som att jag är värsta skolkaren men det är jag inte jag gillar bara inte att var i närheten av personer jag inte gillar.

Jag uppdaterar bloggen mer senare och om lite mer intressanta grejer hehe. Ciao.



Next--> Dygna

Ligger och skypar med Matida och har bestämmt att inte sova i natt, busig tjej.se! Nej men jag känner verkligen inte för att sova så har min kompanion Matida att dygna med, och detta ska inte leda till att jag inte kommer orka skolan för det kommer jag att göra. 
Och efter som att jag kommer dygna så kommer det förmodligen bli många inlägg ikväll ;)
Håll i haten män i skor ehe.



fucking awesome




















-Områden-

 

Turkey 2012

Lite bilder från turkiet- 

Sleep over

Borta bra hemma bäst, igår kväll sov jag hos paloma den bästaa och nu sitter jag hemma och chillar med min kusin. Det kommer förmodligen bli en liten familje fest hos papa -.- vilket är varje lördag typ.. Men vad gör man med en afrikask pappa haha? Juste jag ska försöka ta mycket jävla bilder jag kanske inte har berättat att jag älskar att ta och ladda ner massa bilder, jävligt nice.
Jag kommer uppdatera ganska mycket i bloggen idag men hoppas ni gillar det!




kubansk't



allt åt helvete

Allt är så fucking snett just nu, har inte vart mig själv på 2 dagar är trött hela tiden jag kan inte konsentrera mig i skolan, vad ska jag göra? Har ingen jävla aning vad jag ska göra, det här är ett jobbigt läge för mig. För jag sitter på alla lektioner och inte gör någonting, jag måste kolla mig för det känns som jag har ADHD asberger aids allt möjligt...FUCK AINA... haha och nej jag har inte mens jag är bara jävligt konstig://




Hål timme

Cilling i skolan, profilen bild och form blev inte av för att läraren är tydligen sjuk men det är ändå chill. Jag kan berätta lite kort om min helg ett ord, FLIPPAT, det var haffla hela helgen skit kul fast jag orkar inte berätta detaljer men ändå om jag selina stämplar det som flippat då vare flippat. 
Har lite bilder som jag lägger upp ikväll, har inget mer att blogga om men vi ses! ;) 



+++

Går dagens


Och hur jag ser ut idag! 




Natten är här'

hej hej jag är så jävla trött så mitt inlägg kan vara lite konstigt men jag kör bara. Jag har varit på middag hemma hos några gammla goda vänner skit trevligt, har bara chillat hemma sen dess ska gå och lägga mig snart för det är skola imorgon men inget mer snack om det jag har legat här i min säng och bara tänkt på allt möjligt. Och när jag väl börja tänka så kommer vad som upp i huvudet, vi lever i en värld där allt är upp bygt i kol. We all are the same fucking shiet, eller? och nu ska inte jag babbala om vad jag tänker men allt är fucked up'
.Så fucking underbart att jag är den jag är haha.
Jag kan komma med ett litet citat till er så det blir ett fint slut på detta inlägg,
Döda Fiskar Följer Med Strömmen. 





danza

 

Tillbaka från Turkey

Tjenixen på er! Som ni kanske märker så har jag kommit tillbaka från turkiet och det har varit underbart, fantastiskt, utmärkt osv osv..Jag har gaft en jävligt bra semester men däremot har jag inte vart så toppnotch med bloggen:/ 
Men det är därför jag är tillbaka i skrivandet igen bitches! 

Kan kort fattat förklara hur mitt liv ser ut ljust nu. För er som inte vet så har jag bytt skola, jag har bytt till Skuru och detta skolår så kommer jag ge allt, alltså satsa i skolan för jag behöver verkligen det och det känns bra att jag har den instinkten. Jag har gjort ett litet shcema kan man säga, jag har bestämmt att jag ska plugga 4dagar i veckan så jag har hela helgen för att kunna göra vad jag vill och det känns toppen men däremot kan jag bli jävligt trött. Så nu kommer ni få både läsa och få se hur mitt liv i skolan och utan för skolan ser ut, Det var det jag hade å komma med idag! ciao 



RSS 2.0