Chillar hemma bara..

Idag var en sån dag när verkligen verkligen inte orkar vara i skolan, och som sagt så chillar jag hemma bara! Det är inte så mycket som händer men däremot har jag inte bloggat på ett tag..:( men men, jag har inte haft ngon ork såååå..Sorry guys ska försöka hålla upp mitt blogg humör :).
Juste btw har skaffat en Tumblr så kika gärna! 
http://greenlifee.tumblr.com/


Rhymes&Riddim

 

Picz


Måndag'

Tjoo alla, tänkte slänga in ett kort och tråkigt inlägg för eran skull hehe visst e jag snäll? i alla fall idag var det en fucking mondag den tråkigaste men ändå flummigaste..Konstigt men ändå roligt haha osv osv... 
Har typ inget att skriva om så bajs bajs! 

Happy!

Hej alla jag tänkte berätta lite om min lyckade gårdag, Och jag kan börja med att jag var med Sara och Simone två underbara tjejer att umgås med skit härligt! Det var en lugn men ändå rolig kväll igår, vi var ute träffa några och bara chillade galet :)) efter det så gick vi hem till mig och tjockade oss med chocklad och chips vilket var jävligt nice hehe. Sara och Simone sov över här min lilla stuga och det var himla kul osv.. 
Det var min Fredag lite kortfattat men men, jag uppdaterar mig senare ciaoooo. 
Sööööötaa

DON OMAR

 

Tuggar'

Hello everybody! 
Nu sitter jag här i min säng och väntar på att min middag är klar, annars så kom jag hem nyss från farsta centrum och har köpt ett par brallor la upp vilka bara ett inlägg nedan för detta inlägg(y) Jag är såå nöjd älskar dom här leggingsen så jävla underbara. 1dom är stretch, 2dom är svarta, 3dom är fina! jag älskar dom bara helt enkelt ;)
 Och nu hade jag tänkt att skriva lite om min dag men den har inte alls varit intressant eller speciell men men istället kan jag kort säga att nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på True Blood, thats it motherfucka! så ska jag äta middag också såklart! ;o 




Nytt++

Dr. Denim Jeansmakers 399 :- 

I'm gonna tell you guys a story, I was a fucking niggah. The End.

 

Pappa snälla, kom igen då.. D':

Vill verkligen ha den här klockan :'( ! 

Vilka bajskorvar, förutom eminem dårå ihih!

 

Baby Cham - Wine

 

Café 60

Är hemma nu från ett underbart fika med brudarna! Så jävla skönt att bara sitta och tjocka sig med en god bulle och lite mer..Och det jag ville komma med att det är underbart att ha sina närmsta kompisar och bara sncka, så fucking underbart haha underbaaaart. 



RSS 2.0