Kvällen är min

Ska gå och fixa glass och lägga mig och kolla på bigbrother:) dagen har varit lyckad och vet ni vad?.. Imorgon äre fredag! Bio med Cenedra mamma borta till lördag kväll helgen är miiiin bara min!

 


-Min dag

Min dag har varit ganska nice faktiskt.
Lunch i forum, BK!
Studion med Elina Timmo och Isak(läänge)
Forum och kolla kläder till sommarn med Elina Helene Ebba och Alisa skit nice har hittat skit många saker/kläder jag vill köpa(y), så då äre bara och be päronen om pengar:) 
Sen kom jag hem städa köket och mitt rum..Och nu ligger jag här och berättar mitt underbara liv till er...! Men nu ska jag hoppa in i duchen och bara sooofta. Hejsvejs. 

Old But Gold säger jag bara!


Nytt in köp(y)

Nya skor och nej jag köper inte två converse på en vecka, mina vanilj vita gick sönder så då bytte jag ut dom till röda:)!

 


Min säng är gjord av moln

Natti Natti, ska gå och lägga mig snart för det börjar bli för sent för lilla mig. Och jag bara lääängtar tills jag bara somnar i min säng gjord av allt gott här i världen. Min säng är den skönaste sängen du kan hitta lovar.

 


..Responsen..

Känns som jag får 1 fråga pär månad vad äre me er fråga på! Jag är 100% ärlig. på riktigt lovaar!

Dagens låt


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Hur min dag har varit..

Chill dag säger jag bara, inte mycket har hänt men kände att en sån här dag har jag inte haft på lääänge. Är hemma och myser lite så där forever Alone min bror och hans flickvän är här tyvärr så jobbar Mammsen natt idag:p men men intet mer med de:))! Du kan se lite bilder hur min dag ger sett ut!

 


On My way to hell

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3259454/images/2012/pic_195723614.jpg" class="image">


Låten dödar...❤


!Nu är jag tillbaka!

Hej alla nu ligger jag och skypar med Cenedra ingen av oss har liv kvar så jag förklarar min dag med bilder! Tack och hej!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3259454/images/2012/pic_195707314.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3259454/images/2012/pic_195707380.jpg" class="image">


De går inte! tar bloggpause ! Ciaoo<3

Känner inte för att blogga så kommer tillbaka om en till två veckor, har varit skit trög så de är därför:) Aja hare bra puss


Månadens inköp

Har köpt ett par korta converse och jag ääälskar dom färgen e vaniljvit har hundat efter dom i ett år ungefär så de vare värt!


WORD


-Något som ska komma från alla killar-

Skyyypeee

Ligger och pratar med kära moa och johanna, vi pratar inte direkt med varandra men de är alltid skönt att känna någons närhet

Goddagens..

gott folk, nu sitter jag här och skypar med della samt målar mina naglar:) min dag har inte varit så speciell har varit med Jarlaberg kidsen och inget mer med det, Alltså så har min söndag varit just chill'nng. Imorgon är det skola tufft tufft, men vad ska man göra? måste man så måste man. i alla fall har jag inget mer att skriva till er bra puss. Ciao. 

~Drömmkillen~

Jag tror jag dör har nog aldrig fastnat med blicken så länge..


Hahahahahah klockren.


Bloggresponse klar

← ← ← ← ← ← ← ← Fråga påå!

Bloggresponse på G

Nu är det så att jag håller på att fixa bloggresponse så snabbt som ögat kommer det vara klart, och då är det bara att fråga på gått folk!

 


Dagarna är långa när man är ensam

Nu ligger jag i sängen och softar galet, min dag har varit lååååång men sen efter 100år så kom min käraste granne/bästis Caroline och softade med mig så de va trevligt sen va hon tyvärr tvungen och gå :'( just därför har jag inget liv och passar på att göra ett inlägg till min kära blogg:))) De va allt jag ville dela med er såå, puuusss&kraaam

 


KONY2012

kan tyvärr inte bedda in länken på bloggen men klicka på länken så kommer du till en video som berör dig och många fler. http://vimeo.com/37119711

Själv så tål jag inte sånna här saker jag mår skit av de och jag får som ett tvång att jag måste hjälpa och de vill jag också för sont här ska inget barn i hela världen få behöva uppleva, man brukar säga att livet är aldrig rättvist, men det här handlar om flera tusen barn i orättvisa. Jag tror verkligen att 2012 kommer vara ett år ingen glömmer och det hoppas jag verkligen för vi kan göra mer en vad vi tror. vi är begåvade vi kan göra vad som helst bara vi vill och tror på oss själva. sluta aldrig tro. 

Dela på facebook så alla kan få veta vem kony är, kony måste bli känd för att vi ska kuna hjälpa. 


Sjuuuk

Hatar att vara sjuk. Att vara sjuk är fan min fiende, aja vad gör man.. Jag hoppas verkligen att jag blir frisk till imorn senast, orkar inte vara hemma och ligga i min säng hela dagen :((


Min dag har varit..

Suverän! Varit med lite kompisar och bara njutit av livet, yesyes. Just nu sitter jag inne i karolinska och väntar tills mitt nummer kommer upp i skylten.. I alla fall kommer nog behöva vara hemma hela veckan, men grejen e att jag vill men ändå inte om ni hajar. De var lite kort om min dag och vad jag gör uppdaterar senare bitcheewssz.!


Cenedra

Älskar dig Cenedra du är en sån person som alltid finns där för en, jag kan alltid prata med dig du göt mig glad äääällllssskkkaaarrr dig oändligt mycket


Nätter är alltid lika vackra

Ligger och tänker på att dagarna kan vara både fina och fula medans nätterna är sjukt vackra om ni förstår vad jag menar...


~LIVET~

jag är så jävla tacksam över att jag fick chansen att få leva på den här jorden, Den gåvan vi har fått är obeskrivligt stor om man väl tänker efter.. Livet kan vara skit ibland de vet vi alla men tänk vilka pussys vi är och låter den äckliga skiten ta över allt underbart om livet de är sjukt.. Men så man brukar säga, lite skit rensar magen osv. Vi alla ska uppfatta våra egna liv hur fan vi vill. Just vi fick det här spelet och då få vi spelare hur mycket vi vill, de är vi som levlar vi möter bossarna vi jobbar påre i våran taktik så äre. Haha Vrf jag skrev de här inlägget de vet jag inte varför, men de är en enkel sammanfattning hur våra liv ser ut utifrån, i alla fall hur jag sere.

 


Hej då lov, hej skola...:(

Som vanligt så sitter jag här på lektion och har skit tråkigt, just nu har jag matte och eleverna bråkar om hur lång en bil e.. Kul liv.. Kul liv, Aja rock and peace everyone!


Lyckligt slut

Sitter och chillar med familjen jätte härligt. en sak softaste slutet på lovet!


Eeeeeuuuw imorn är det måndag..

Jag hatar söndagar dom är alltid lika tråkiga alltid lika deppiga och dom är alltid lika glädjeförstörande..:(...Men jag ska inte låta en söndag förstöra ett fint slut på de här lovet så ska försöka komma på något att göra hoppas ni också gör det, Ciao. Pussar Från Selina.


Lite bilder

Detta var i torsdags, och efter som jag inte bloggade då så kan ni få se lite bilder ifrån då :)


~livet är en dans~


Dagens låt!

RSS 2.0